Profil Perusahaan

Inovasi elmu & teknologi Anjog hareup

Marengan tumuwuhna gancang pasar konstruksi internasional, tungtutan masarakat pikeun produk bahan wangunan logam nu beuki beurang ku poé. Papanggih tungtutan pasar na sasuai jeung tren pasar, Altop Adul Co., Ltd. lahir kalawan konsep "jadi hiji propaider ladén integrasi sistem wangunan dewasa, profésional sarta has". parusahaan urang, integral tina R & D, desain, produksi, jualan na instalasi di salah, ieu devoted mun nyadiakeun layanan hiji-eureun nutupan curtain témbok jandéla nyimpen-énergi jeung lawang, produk aluminium, produk stainless steel, struktur baja témbok curtain jeung asesoris kalawan high- eusi tech.

nempo More
  • Panalungtikan sarta pamekaran

  • desain proyék

  • produksi produk

  • jualan produk

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Nyadiakeun konsumén jeung solusi Industri komprehensif sarta lengkep jeung rojongan teknis sanggeus-jualan, sarta ngalakukeun panalungtikan sasaran sarta ngembangkeun ka kabutuhan papanggih customer.
Desain proyék ngeunaan

Desain proyék ngeunaan

Dina-jero analisis proyék éta, kalawan "fashion, aplikasi, ngembangkeun sustainable, calon" salaku prinsip guiding, incorporating konsep teknologi modern design panganyarna.
Produksi produk Ngeunaan

Produksi produk Ngeunaan

Simkuring boga pabrik ngeunaan 40.000 méter pasagi, dilengkepan rupa canggih parabot numeris kontrol jeung nyemprot garis produksi, well-dilatih tim produksi profésional, standar kadali kualitas ketat pikeun ngahasilkeun prosés, pamariksaan jeung angkot.
Ngeunaan jualan produk

Ngeunaan jualan produk

Aya produk & jasa loba kasus di Wétan Tengah, Australia, jeung Amérika Kalér, Asia Tenggara jeung nagara séjén sarta kawasan. Urang bakal neruskeun megatkeun ngaliwatan wewengkon pasar tengah jeung luhur-tungtung di wewengkon utama dunya.

News parusahaan

Inovasi elmu & teknologi Anjog hareup
nempo More
  • Altop won the bid for Canberra one city hill project!

    Alotp welcomes good news again! Altop stood out in the fierce competition with a number of powerful enterprises. With rich engineering experience, strong technical strength and good reputation, altop successfully won the one city hill project in Canberra.   The project i...
  • Build a new blueprint, build a new quality – altop has won many Australian projects in a row.

    Recently, the good news of ALTOP came again! In the project bidding, the company won the unanimous recognition of customers with solid and efficient work style, good corporate reputation, perfect service standard system and reasonable quotation, and successfully won the bid of...
  • ALTOP公司携手法国VirtualExpo在线展会集团全面进军国际市场

    ALTOP公司携手法国VirtualExpo在线展会集团全面进军国际市场 2020年初突如其来的一场疫情,国际贸易推广方式发生了巨大的变化,以传统展会和客户拜访为主的外贸拓客方式的局限性暴露无遗,让很多外贸企业不得不重新思考对策和寻找出路。   疫情不会改变经济运行的客观规律,只是你的赚钱模式...

pesen online





WhatsApp Online Chat!