Profil Perusahaan

Inovasi elmu & teknologi Anjog hareup

Marengan tumuwuhna gancang pasar konstruksi internasional, tungtutan masarakat pikeun produk bahan wangunan logam nu beuki beurang ku poé. Papanggih tungtutan pasar na sasuai jeung tren pasar, Altop Adul Co., Ltd. lahir kalawan konsep "jadi hiji propaider ladén integrasi sistem wangunan dewasa, profésional sarta has". parusahaan urang, integral tina R & D, desain, produksi, jualan na instalasi di salah, ieu devoted mun nyadiakeun layanan hiji-eureun nutupan curtain témbok jandéla nyimpen-énergi jeung lawang, produk aluminium, produk stainless steel, struktur baja témbok curtain jeung asesoris kalawan high- eusi tech.

nempo More
  • Panalungtikan sarta pamekaran

  • desain proyék

  • produksi produk

  • jualan produk

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Nyadiakeun konsumén jeung solusi Industri komprehensif sarta lengkep jeung rojongan teknis sanggeus-jualan, sarta ngalakukeun panalungtikan sasaran sarta ngembangkeun ka kabutuhan papanggih customer.
Desain proyék ngeunaan

Desain proyék ngeunaan

Dina-jero analisis proyék éta, kalawan "fashion, aplikasi, ngembangkeun sustainable, calon" salaku prinsip guiding, incorporating konsep teknologi modern design panganyarna.
Produksi produk Ngeunaan

Produksi produk Ngeunaan

Simkuring boga pabrik ngeunaan 40.000 méter pasagi, dilengkepan rupa canggih parabot numeris kontrol jeung nyemprot garis produksi, well-dilatih tim produksi profésional, standar kadali kualitas ketat pikeun ngahasilkeun prosés, pamariksaan jeung angkot.
Ngeunaan jualan produk

Ngeunaan jualan produk

Aya produk & jasa loba kasus di Wétan Tengah, Australia, jeung Amérika Kalér, Asia Tenggara jeung nagara séjén sarta kawasan. Urang bakal neruskeun megatkeun ngaliwatan wewengkon pasar tengah jeung luhur-tungtung di wewengkon utama dunya.

News parusahaan

Inovasi elmu & teknologi Anjog hareup
nempo More
  • Sign the safety responsibility letter to consolidate the safety responsibility wall

    In order to implement the safety concept of "safety first, prevention first", implement the safety responsibility system, and ensure the health and safety of all employees, the company formally established a safety management committee on July 9. ...
  • ALTOP Management Improvement Institute is officially established!

    Gathering is fate; gathering is the collision of wisdom and the creation of wealth; there is a fate called “ALTOP”; it brings us together and creates opportunities for a better tomorrow! On June 29, 2021, the company ushered in a very important milestone. The compa...
  • Arsitéktur | nyiptakeun parasaan pikeun kota

    What kind of architecture is needed for the development of future cities? Is it a towering landmark building with complex structure and multi-dimensional shapes, or a combination of Gothic architecture and modernism in the sci-fi movie “Metropolis” skyscraper clust...

pesen online





WhatsApp Online Chat!