Profil Perusahaan

Inovasi elmu & teknologi Anjog hareup

Marengan tumuwuhna gancang pasar konstruksi internasional, tungtutan masarakat pikeun produk bahan wangunan logam nu beuki beurang ku poé. Papanggih tungtutan pasar na sasuai jeung tren pasar, Altop Adul Co., Ltd. lahir kalawan konsep "jadi hiji propaider ladén integrasi sistem wangunan dewasa, profésional sarta has". parusahaan urang, integral tina R & D, desain, produksi, jualan na instalasi di salah, ieu devoted mun nyadiakeun layanan hiji-eureun nutupan curtain témbok jandéla nyimpen-énergi jeung lawang, produk aluminium, produk stainless steel, struktur baja témbok curtain jeung asesoris kalawan high- eusi tech.

nempo More
  • Panalungtikan sarta pamekaran

  • desain proyék

  • produksi produk

  • jualan produk

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Nyadiakeun konsumén jeung solusi Industri komprehensif sarta lengkep jeung rojongan teknis sanggeus-jualan, sarta ngalakukeun panalungtikan sasaran sarta ngembangkeun ka kabutuhan papanggih customer.
Desain proyék ngeunaan

Desain proyék ngeunaan

Dina-jero analisis proyék éta, kalawan "fashion, aplikasi, ngembangkeun sustainable, calon" salaku prinsip guiding, incorporating konsep teknologi modern design panganyarna.
Produksi produk Ngeunaan

Produksi produk Ngeunaan

Simkuring boga pabrik ngeunaan 40.000 méter pasagi, dilengkepan rupa canggih parabot numeris kontrol jeung nyemprot garis produksi, well-dilatih tim produksi profésional, standar kadali kualitas ketat pikeun ngahasilkeun prosés, pamariksaan jeung angkot.
Ngeunaan jualan produk

Ngeunaan jualan produk

Aya produk & jasa loba kasus di Wétan Tengah, Australia, jeung Amérika Kalér, Asia Tenggara jeung nagara séjén sarta kawasan. Urang bakal neruskeun megatkeun ngaliwatan wewengkon pasar tengah jeung luhur-tungtung di wewengkon utama dunya.

News parusahaan

Inovasi elmu & teknologi Anjog hareup
nempo More
  • Good news strikes ALTOP wins the bid for Melbourne’s 192-204 A’Beckett Street project

    In March 2021, the company emerged from fierce competition with a number of powerful companies. With rich engineering experience, strong technical strength and good reputation, the company successfully won the 192-204 A'Beckett Street building curtain...
  • ALTOP 2021 Spring Recruitment Recruitment Position waiting for you!

    1. Curtain wall design manager job requirements: -Bachelor degree or above, major in mechanics/architecture, etc., with excellent English listening, speaking and writing skills; -Have more than 5 years of experience in curtain wall design and management in Hong Kong, Macau, a...
  • Goodbye 2020, hello 2021

    Early 2020 We have encountered a once-in-a-hundred-year epidemic Changed the trajectory of all of us Followed by floods, fires, earthquakes, sacrifices ……..Coming soon! 2020 is not easy to “rat”. But we are still full of hope for the future In this di...

pesen online





WhatsApp Online Chat!