Profil Perusahaan

Inovasi elmu & teknologi Anjog hareup

Marengan tumuwuhna gancang pasar konstruksi internasional, tungtutan masarakat pikeun produk bahan wangunan logam nu beuki beurang ku poé. Papanggih tungtutan pasar na sasuai jeung tren pasar, Altop Adul Co., Ltd. lahir kalawan konsep "jadi hiji propaider ladén integrasi sistem wangunan dewasa, profésional sarta has". parusahaan urang, integral tina R & D, desain, produksi, jualan na instalasi di salah, ieu devoted mun nyadiakeun layanan hiji-eureun nutupan curtain témbok jandéla nyimpen-énergi jeung lawang, produk aluminium, produk stainless steel, struktur baja témbok curtain jeung asesoris kalawan high- eusi tech.

nempo More
  • Panalungtikan sarta pamekaran

  • desain proyék

  • produksi produk

  • jualan produk

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Ngeunaan panalungtikan sarta pamekaran

Nyadiakeun konsumén jeung solusi Industri komprehensif sarta lengkep jeung rojongan teknis sanggeus-jualan, sarta ngalakukeun panalungtikan sasaran sarta ngembangkeun ka kabutuhan papanggih customer.
Desain proyék ngeunaan

Desain proyék ngeunaan

Dina-jero analisis proyék éta, kalawan "fashion, aplikasi, ngembangkeun sustainable, calon" salaku prinsip guiding, incorporating konsep teknologi modern design panganyarna.
Produksi produk Ngeunaan

Produksi produk Ngeunaan

Simkuring boga pabrik ngeunaan 40.000 méter pasagi, dilengkepan rupa canggih parabot numeris kontrol jeung nyemprot garis produksi, well-dilatih tim produksi profésional, standar kadali kualitas ketat pikeun ngahasilkeun prosés, pamariksaan jeung angkot.
Ngeunaan jualan produk

Ngeunaan jualan produk

Aya produk & jasa loba kasus di Wétan Tengah, Australia, jeung Amérika Kalér, Asia Tenggara jeung nagara séjén sarta kawasan. Urang bakal neruskeun megatkeun ngaliwatan wewengkon pasar tengah jeung luhur-tungtung di wewengkon utama dunya.

News parusahaan

Inovasi elmu & teknologi Anjog hareup
nempo More
  • Marry Christmas!

    In the blink of an eye, Christmas 2023 quietly arrives, with deer and Christmas trees, the sound of New Year’s bells and countdown, all bad luck will dissipate, and all beauty will meet in the end. All members of ALTOP wish you and your loved ones the best Christmas wish...
  • Completed Project Display Series | Seaside Luxury Homes – One Wellington ST KILDA!

      知名开发商LAS集团与Qualitas合资开发的海滨豪宅-OneWellington ST KILDA,斥资2.25亿美元打造,被评为当地最期待的豪宅之一,终于在最近落幕。 One Wellington ST KILDA, a seaside luxury property jointly developed by renowned developer LAS Group and Qualitas, was built for $...
  • Completed Project Display Series 33- Melbourne Landmark – The Opus Tower!

    由专注于奢华品质的LK Property Group打造的The Opus Tower坐落于墨尔本雅拉河南岸。南岸可谓是墨尔本最时尚浪漫的区域,如果将雅拉河比喻为五线谱,那么The Opus Tower便是耀眼的音符,充满艺术气息的建筑风格和柔和装潢设计与墨尔本南岸文化氛围相得益彰。 The Opus Tower, created by LK Propert...

pesen online





WhatsApp Online Chat!