Профил на компанијата

Иновативноста на науката и технологијата Водечките иднината

Заедно со брзиот раст на меѓународните изградбата на пазарот, потребите на луѓето за метални градежни материјали производи се зголемува од ден на ден. За да се задоволат барањата на пазарот и во согласност со трендовите на пазарот, alTop фасада копродукции, Ltd е роден со концептот на "стануваат зрели, професионални и карактеристични провајдер сервис интеграција зграда систем". Нашата компанија, интегрирањето на R & D, проектирање, производство, продажба и монтажа во една, е посветен на обезбедување на еден-стоп услуги опфаќа заштеда на енергија завеса ѕид прозорци и врати, алуминиумски производи, производи од нерѓосувачки челик, челични конструкции завеса ѕид и опрема со висок технолошки содржина.

Гледај Повеќе
  • Истражување и развој

  • дизајнот на проектот

  • производство на производи

  • продажбата на производот

За истражување и развој

За истражување и развој

Обезбеди на клиентите со сеопфатна и комплетна решенија и по продажбата техничка поддршка, и се насочени истражување и развој да ги задоволат потребите на клиентите.
За дизајнот на проектот

За дизајнот на проектот

Во-длабочината на анализа на проектот, со "мода, примена, одржлив развој, потенцијалните" како водечки принцип, инкорпорираат најновите концепт на модерната технологија дизајн.
За производство на производи

За производство на производи

Имаме фабрика од околу 40.000 квадратни метри, опремен со различни напредни опрема нумеричка контрола и прскање производствени линии, добро обучени професионални производство тим, строги стандарди за контрола на квалитетот на процесот на производство, инспекција и транспорт.
За продажбата на производот

За продажбата на производот

Има многу случаи производ и услуга на Блискиот Исток, Австралија и Северна Америка, Југоисточна Азија и во други земји и региони. Ние ќе продолжиме да се пробие на пазарот области средината и high-end во големите земји на светот.

компанијата Вести

Иновативноста на науката и технологијата Водечките иднината
Гледај Повеќе

онлајн порака

WhatsApp Онлајн Chat!