Gambar Company

Inovasi saka ilmu & teknologi Anjog mangsa

Bebarengan karo wutah kanthi cepet saka pasar construction internasional, panjaluk wong kang kanggo produk bahan bangunan logam sing nambah dina. Kanggo ketemu tuntutan pasar, lan tundhuk karo tren pasar, Altop Luar Co., Ltd. miyos kanthi konsep "dadi panyedhiya layanan integrasi sistem bangunan diwasa, profesional lan khusu". Our company, nggabungaken R & D, desain, produksi, dodolan lan instalasi ing siji, pengabdian kanggo nyediakake layanan siji-mandeg panutup langsir wall windows nyimpen energi lan lawang, produk aluminium, produk stainless steel, struktur baja wall langsir lan aksesoris karo dhuwur- isi tech.

ndeleng More
  • Riset lan pangembangan

  • desain project

  • produksi Product

  • sales Product

About riset lan pangembangan

About riset lan pangembangan

Nyedhiyani pelanggan karo solusi industri lengkap lan lengkap lan technical support sawise-sales, lan nindakake panaliten diangkah lan pembangunan kanggo kabutuhan ketemu customer.
desain project About

desain project About

Ing-ambane analisis saka project, karo "fashion, aplikasi, pembangunan, calon" minangka asas nuntun, gabungke konsep teknologi modern desain paling anyar.
produksi produk About

produksi produk About

We duwe pabrik watara 40,000 meter, dilengkapi karo macem-macem majeng peralatan angka kontrol lan uyuh garis produksi, uga dilatih tim produksi profesional, standar kontrol kualitas ketat kanggo produksi proses, pengawasan lan transportasi.
About sales produk

About sales produk

Ana produk & layanan akeh kasus ing Timur Tengah, Australia, lan Amerika Utara, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane lan wilayah. Kita bakal terus kanggo break liwat wilayah pasar tengah lan dhuwur-mburi ing wilayah utama ing donya.

News Company

Inovasi saka ilmu & teknologi Anjog mangsa
ndeleng More

pesen online





Tampilan Online Chat!