Gambar Company

Inovasi saka ilmu & teknologi Anjog mangsa

Bebarengan karo wutah kanthi cepet saka pasar construction internasional, panjaluk wong kang kanggo produk bahan bangunan logam sing nambah dina. Kanggo ketemu tuntutan pasar, lan tundhuk karo tren pasar, Altop Luar Co., Ltd. miyos kanthi konsep "dadi panyedhiya layanan integrasi sistem bangunan diwasa, profesional lan khusu". Our company, nggabungaken R & D, desain, produksi, dodolan lan instalasi ing siji, pengabdian kanggo nyediakake layanan siji-mandeg panutup langsir wall windows nyimpen energi lan lawang, produk aluminium, produk stainless steel, struktur baja wall langsir lan aksesoris karo dhuwur- isi tech.

ndeleng More
  • Riset lan pangembangan

  • desain project

  • produksi Product

  • sales Product

About riset lan pangembangan

About riset lan pangembangan

Nyedhiyani pelanggan karo solusi industri lengkap lan lengkap lan technical support sawise-sales, lan nindakake panaliten diangkah lan pembangunan kanggo kabutuhan ketemu customer.
desain project About

desain project About

Ing-ambane analisis saka project, karo "fashion, aplikasi, pembangunan, calon" minangka asas nuntun, gabungke konsep teknologi modern desain paling anyar.
produksi produk About

produksi produk About

We duwe pabrik watara 40,000 meter, dilengkapi karo macem-macem majeng peralatan angka kontrol lan uyuh garis produksi, uga dilatih tim produksi profesional, standar kontrol kualitas ketat kanggo produksi proses, pengawasan lan transportasi.
About sales produk

About sales produk

Ana produk & layanan akeh kasus ing Timur Tengah, Australia, lan Amerika Utara, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane lan wilayah. Kita bakal terus kanggo break liwat wilayah pasar tengah lan dhuwur-mburi ing wilayah utama ing donya.

News Company

Inovasi saka ilmu & teknologi Anjog mangsa
ndeleng More
  • Marry Christmas!

    In the blink of an eye, Christmas 2023 quietly arrives, with deer and Christmas trees, the sound of New Year’s bells and countdown, all bad luck will dissipate, and all beauty will meet in the end. All members of ALTOP wish you and your loved ones the best Christmas wish...
  • Completed Project Display Series | Seaside Luxury Homes – One Wellington ST KILDA!

      知名开发商LAS集团与Qualitas合资开发的海滨豪宅-OneWellington ST KILDA,斥资2.25亿美元打造,被评为当地最期待的豪宅之一,终于在最近落幕。 One Wellington ST KILDA, a seaside luxury property jointly developed by renowned developer LAS Group and Qualitas, was built for $...
  • Completed Project Display Series 33- Melbourne Landmark – The Opus Tower!

    由专注于奢华品质的LK Property Group打造的The Opus Tower坐落于墨尔本雅拉河南岸。南岸可谓是墨尔本最时尚浪漫的区域,如果将雅拉河比喻为五线谱,那么The Opus Tower便是耀眼的音符,充满艺术气息的建筑风格和柔和装潢设计与墨尔本南岸文化氛围相得益彰。 The Opus Tower, created by LK Propert...

pesen online





Tampilan Online Chat!