Gambar Company

Inovasi saka ilmu & teknologi Anjog mangsa

Bebarengan karo wutah kanthi cepet saka pasar construction internasional, panjaluk wong kang kanggo produk bahan bangunan logam sing nambah dina. Kanggo ketemu tuntutan pasar, lan tundhuk karo tren pasar, Altop Luar Co., Ltd. miyos kanthi konsep "dadi panyedhiya layanan integrasi sistem bangunan diwasa, profesional lan khusu". Our company, nggabungaken R & D, desain, produksi, dodolan lan instalasi ing siji, pengabdian kanggo nyediakake layanan siji-mandeg panutup langsir wall windows nyimpen energi lan lawang, produk aluminium, produk stainless steel, struktur baja wall langsir lan aksesoris karo dhuwur- isi tech.

ndeleng More
  • Riset lan pangembangan

  • desain project

  • produksi Product

  • sales Product

About riset lan pangembangan

About riset lan pangembangan

Nyedhiyani pelanggan karo solusi industri lengkap lan lengkap lan technical support sawise-sales, lan nindakake panaliten diangkah lan pembangunan kanggo kabutuhan ketemu customer.
desain project About

desain project About

Ing-ambane analisis saka project, karo "fashion, aplikasi, pembangunan, calon" minangka asas nuntun, gabungke konsep teknologi modern desain paling anyar.
produksi produk About

produksi produk About

We duwe pabrik watara 40,000 meter, dilengkapi karo macem-macem majeng peralatan angka kontrol lan uyuh garis produksi, uga dilatih tim produksi profesional, standar kontrol kualitas ketat kanggo produksi proses, pengawasan lan transportasi.
About sales produk

About sales produk

Ana produk & layanan akeh kasus ing Timur Tengah, Australia, lan Amerika Utara, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane lan wilayah. Kita bakal terus kanggo break liwat wilayah pasar tengah lan dhuwur-mburi ing wilayah utama ing donya.

News Company

Inovasi saka ilmu & teknologi Anjog mangsa
ndeleng More
  • ALTOP公司携手法国VirtualExpo在线展会集团全面进军国际市场 2020年初突如其来的一场疫情,国际贸易推广方式发生了巨大的变化,以传统展会和客户拜访为主的外贸拓客方式的局限性暴露无遗,让很多外贸企业不得不重新思考对策和寻找出路。   疫情不会改变经济运行的客观规律,只是你的赚钱模式落...
  • ALTOP :Innovation engine empowers high-quality development and strives to build an ecosystem of doors, windows and curtain walls industry chain

    China Economic Report, Shenzhen, July 30 (Shen Chengyong) As new generations of consumers demand a livable, safe, and smart living environment, the market for building doors, windows and curtain walls will bid farewell to “rapid expansion” and turn to an integrated...
  • Sign the safety responsibility letter to consolidate the safety responsibility wall

    In order to implement the safety concept of "safety first, prevention first", implement the safety responsibility system, and ensure the health and safety of all employees, the company formally established a safety management committee on July 9. ...

pesen online





Tampilan Online Chat!