Gambar Company

Inovasi saka ilmu & teknologi Anjog mangsa

Bebarengan karo wutah kanthi cepet saka pasar construction internasional, panjaluk wong kang kanggo produk bahan bangunan logam sing nambah dina. Kanggo ketemu tuntutan pasar, lan tundhuk karo tren pasar, Altop Luar Co., Ltd. miyos kanthi konsep "dadi panyedhiya layanan integrasi sistem bangunan diwasa, profesional lan khusu". Our company, nggabungaken R & D, desain, produksi, dodolan lan instalasi ing siji, pengabdian kanggo nyediakake layanan siji-mandeg panutup langsir wall windows nyimpen energi lan lawang, produk aluminium, produk stainless steel, struktur baja wall langsir lan aksesoris karo dhuwur- isi tech.

ndeleng More
  • Riset lan pangembangan

  • desain project

  • produksi Product

  • sales Product

About riset lan pangembangan

About riset lan pangembangan

Nyedhiyani pelanggan karo solusi industri lengkap lan lengkap lan technical support sawise-sales, lan nindakake panaliten diangkah lan pembangunan kanggo kabutuhan ketemu customer.
desain project About

desain project About

Ing-ambane analisis saka project, karo "fashion, aplikasi, pembangunan, calon" minangka asas nuntun, gabungke konsep teknologi modern desain paling anyar.
produksi produk About

produksi produk About

We duwe pabrik watara 40,000 meter, dilengkapi karo macem-macem majeng peralatan angka kontrol lan uyuh garis produksi, uga dilatih tim produksi profesional, standar kontrol kualitas ketat kanggo produksi proses, pengawasan lan transportasi.
About sales produk

About sales produk

Ana produk & layanan akeh kasus ing Timur Tengah, Australia, lan Amerika Utara, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane lan wilayah. Kita bakal terus kanggo break liwat wilayah pasar tengah lan dhuwur-mburi ing wilayah utama ing donya.

News Company

Inovasi saka ilmu & teknologi Anjog mangsa
ndeleng More
  • Good news strikes ALTOP wins the bid for Melbourne’s 192-204 A’Beckett Street project

    In March 2021, the company emerged from fierce competition with a number of powerful companies. With rich engineering experience, strong technical strength and good reputation, the company successfully won the 192-204 A'Beckett Street building curtain...
  • ALTOP 2021 Spring Recruitment Recruitment Position waiting for you!

    1. Curtain wall design manager job requirements: -Bachelor degree or above, major in mechanics/architecture, etc., with excellent English listening, speaking and writing skills; -Have more than 5 years of experience in curtain wall design and management in Hong Kong, Macau, a...
  • Goodbye 2020, hello 2021

    Early 2020 We have encountered a once-in-a-hundred-year epidemic Changed the trajectory of all of us Followed by floods, fires, earthquakes, sacrifices ……..Coming soon! 2020 is not easy to “rat”. But we are still full of hope for the future In this di...

pesen online





Tampilan Online Chat!